Om os

Under Kniven er en musik og kulturforening baseret i Vendsyssel, nærmere bestemt Hjørring.

De har til formål at danne rammen om alternative musikalske oplevelser for Vendsyssel og Nordjyllands beboere, primært med fokus på musikere fra det lokale og regionale vækstlag men også med nationale kunstnere der gæster området.

Koncerterne foregår forskellige steder rundt i Vendsyssel, og Under Kniven forsøger at udnytte de muligheder de ser i byens og områdets rum til at skabe anderledes kunst og koncertoplevelser, ved at bruge alternative områder som scene og ramme for arrangementerne.

Som eksempel har de blandt andet afholdt en dansefest i en nedlagt kirke, der ellers fungerer som digital udstillingshal, de har lavet en endagsfestival med lokale bands i en baggård til et halvt nedrevet spillested for at hylde stedet. De har holdt flere koncerter på en gammel værkstedsscene, lavet en endags bæredygtighedsfestival, etableret et lille spillested på Hjørring Grafisk Værksted og er i fællesskab med andre kulturaktører ved at skabe et kulturhus i Hjørrings gamle arrest.

Oktober, 2022

2023 – Bestyrelsen består af:

Bestyrelsesleder Mikkel Eskesen, Vicebestyrelsesleder Axel Kristensen, Kassérer Amanda Borby, bestyrelsesmedlem Mads Lang, bestyrelsesmedlem Christian Høgh.

Bliv medlem af foreningen for bare 150 kr om året, og få fri adgang til alle foreningens koncerter og events, samt dit helt eget medlemskort! Samtidig støtter du det musikalske vækstlag, regionalt og nationalt, og et sprudlende kultur og musikmiljø i Hjørring og Vendsyssel. Obs! EN FESTIVAL kræver særskilt billet og der er ikke fri entre for medlemmer. men køb din billet lige her!